Sänkt kolesterol utan medicin: “Läkaren gratulerade mig!”

13 Dec, 2022 | aphex-admin232 | No Comments

Sänkt kolesterol utan medicin: “Läkaren gratulerade mig!”

Kristina vägrade ta blodfettssänkande medicin på grund av sitt höga kolesterol. Hon valde att äta en balanserad kost, träna regelbundet och ta kolesterolsänkande kosttillskott. Det fungerade.
Kristina Noren (68) har aldrig oroat sig för kolesterol eller sina kolesterolvärden. Kristina blev chockad när hon fick veta att hennes kolesterolnivåer var för höga efter att hennes kusin berättade för henne.
– Jag ville bara veta hur jag mådde, så jag gick till nästa läkarbesök för att se om det var det.
Hennes läkare sa till Kristina att hennes usla LDL-kolesterol var för högt. Hon föreslog att hon skulle ta blodlipidsänkande medicin för att sänka det.
– Jag kände direkt att jag ville ha den bästa naturliga metoden. Jag kämpar med medicin i allmänhet, och jag har läst mycket om biverkningar av denna typ av medicin.
Kristina fick prova på egen hand av sin läkare. Ett halvår senare hade Kristina ett nytt möte för att kontrollera Kristinas värderingar. Man bestämde sig för att lägga om kosten och träna mer. Träning ökar HDL-kolesterolet, och en hälsosam kost kan sänka det onda LDL-kolesterolet.

Hittade Redasin

Kristinas nya liv började omedelbart.
Jag slutade äta socker, bytte till nöt- och fröbröd och började träna oftare.

Kristina började lära sig om kolesterol och hur man kan förbättra sin hälsa. Kristina hittade information om Redasin, ett kosttillskott som kan sänka högt kolesterol. Redasin är rikt på folsyra och vitaminerna B6, B12 och Q10. Den innehåller även rött ris. Rött ris har en naturligt hög nivå av ingredienser som hämmar produktionen av kolesterol i levern.
Redasin rekommenderades till mig av min läkare, och jag började med en daglig kur på två tabletter per dag.

Det gjordes på egen hand
Ett halvår senare var det dags att återbesöka Kristinas läkare. Kristina blev glad och lättad när hon fick veta att hennes dåliga kolesterolnivåer hade minskat avsevärt.
– Min läkare gratulerade och uppmuntrade mig att fortsätta med det jag gjorde.

Kristina kunde gå ner fem kilo och behålla sina acceptabla värden.
Jag tror på att kombinera hälsosam mat, träning och kosttillskott som Redasin. Det fungerade för mig, och jag rekommenderar det till andra innan de tar till medicin.